Saradnja Berze i Privredne komore Valjevo

Bez autora
May 07 2010

Beogradska berza je u četvrtak, 6. maja 2010. godine potpisala sporazum o poslovnoj saradnji sa Visokom poslovnom školom stukovih studija iz Valjeva i Regionalnom privrednom komorom Valjevo. Osnovna svrha sporazuma je zajednička organizacija seminara u Valjevu koji imaju za cilj adekvatnu pripremu članica Privredne komore Valjevo i građana Valjeva sa okolinom za predstojeće trgovanje akcijama javnih preduzeća koje su dobili besplatnom podelom. Seminar je namenjen onima koji žele da saznaju šta su akcije, kako se njima trguje na Berzi, kako se utvrđuje tržišna cena, čitaju finansijski izveštaji i sl. Prvi seminar održaće se u drgoj polovini maja meseca, a tačan datum biće naknadno objavljen.

Saradnja Berze i Privredne komore ValjevoBeogradska berza je u četvrtak, 6. maja 2010. godine potpisala sporazum o poslovnoj saradnji sa Visokom poslovnom školom stukovih studija iz Valjeva i Regionalnom privrednom komorom Valjevo.

Osnovna svrha sporazuma je zajednička organizacija seminara u Valjevu koji imaju za cilj adekvatnu pripremu članica Privredne komore Valjevo i građana Valjeva sa okolinom za predstojeće trgovanje akcijama javnih preduzeća koje su dobili besplatnom podelom, navodi se u saopštenju Berze.

Seminar je namenjen onima koji žele da saznaju šta su akcije, kako se njima trguje na Berzi, kako se utvrđuje tržišna cena, čitaju finansijski izveštaji i sl. Prvi seminar održaće se u drgoj polovini maja meseca, a tačan datum biće naknadno objavljen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik